Un plus de economie

Un plus de economie: iarna este anotimpul în care se înregistrează cele mai mari costuri. De aceea, venim în sprijinul Dvs. cu câteva sfaturi prin care putem să reducem cheltuielile pe timp de iarnă. Se poate înregistra o economie considerabilă dacă reușim să implementăm unele măsuri.

 

Cele mai importante sunt:

Un plus de economie Măsurarea temperaturii exterioare

Acest lucru se poate face cu ajutorul sondei exterioare de temperatură. Aceasta măsoară temperatura înregistrată în exterior și transmite informațiile centralei termice. Aceasta din urmă își adaptează setările la condițiile de temperatură din afară. Astfel se înregistrează un consum optim si o funcționare eficientă.

Un plus de economie Setarea temperaturii în cameră

Acest lucru este posibil cu ajutorul termostatului de ambient. Acesta are rolul de a seta temperatura în încăperea respectivă. Setarea unei temperaturi optime atunci când suntem plecați de acasă poate duce la reduceri considerabile de costuri.

Un plus de economie Instalarea unei alarme de gaz

Alarma care detectează gazul metan sau monoxidul de carbon funcționează pe baza unui echipament de siguranță/ astfel sesizează pierderile accidentale de gaze dintr-o încăpere. În momentul în care depistează probleme de orice fel acționează prin închiderea instalației de gaz.

Un plus de economie Utilizarea cronotermostatului de ambiet

Acesta funcționează după aceleași principii ca și termostatul de ambient doar că are și unele funcții în plus. Poate cea mai importantă este cea care permite setarea temperaturii în funcție de zilele săptămânii sau de intervale orare.