Pregatirea instalatiilor termice pentru iarna

Categorie:

Pregatirea instalatiilor termice pentru iarna: o pregătire optimă a instalațiilor termice pentru sezonul de iarnă îți poate aduce o serie de avantaje. Verificarea acestora este indicat să se facă toamna sau chiar în sezonul cald. În cazul în care pregătirea s-a realizat în condiții de maximă eficiență și instalația termică funcționează la randament maxim se înregistrează beneficii considerabile:

 

Pregatirea instalatiilor termice pentru iarna

Pregătirea eficientă a instalațiilor termice pentru iarnă implică și acțiunea de control a presiunii de apă din instalația de încălzire. Presiunea trebuie să fie inscrisă în anumiți parametrii. În cazul în care evaluarea presiunii apei a condus la concluzii negative cu privire la funcționarea acesteia, ar trebui să întreprindem una dintre următoarele acțiuni:

  1. Montăm sau chiar schimbăm caroriferul/caloriferele depistate cu probleme
  2. Schimbăm centrala termică
  3. Schimbarea termostatului sau a robineților termostați
  4. Se realizează procedeul de aerisiere a instalației
  5. Se curăță filtrele
  6. Se curăță eventuale depuneri din interiorul caloriferelor

 

La Energoinstal, oferim servicii specializate de verificare și revizie a instalației de gaze din 2010. Ne recomandă cele peste 600 de recenzii pozitive de pe Google și o echipă de peste 40 de profesioniști acreditați ANRE și ISCIR, care pun calitatea și siguranța ta pe primul loc. Apelează la noi cu încredere și lasă-te pe mâini bune. Solicită o ofertă și asigură-te că instalația ta este în perfectă stare de funcționare.

Articole Recente