De ce ar trebui sa instalezi o centrala termica pe gaze: Centralele termice reprezinta in zilele acestea un bun de prima necesitate. Sunt absolut necesare in sezonul rece si mai mult decat atat iti ofera confortul apei calde de tip menajer in orice moment al anului. In completarea acestor atribute deosebit de importante pentru orice gospodorie, noi am identificat o lista intreaga de avantaje ale instalarii unei centrale termice pe gaze:

De ce ar trebui sa instalezi o centrala termica pe gaze: Acestea ar fi principalele argumente pro instalarea unei centrale termice pe gaz. In completarea acestui articol, consideram util sa va prezentam principalele tipuri de centrale termice existente. Acestea fac parte din doua mari categorii:

  1. Centrale termice cu condensare
  2. Centrale termice conventionale

De ce ar trebui sa instalezi o centrala termica pe gaze: Diferenta dintre cele doua tipuri este ca, in esenta, randamentul centralelor termice cu condensare este cu 15-20% mai mare decât cel al centralelor convenţionale. Aceasta se intampla datorită recuperării căldurii produse prin condensarea vaporilor de apă din gazele de ardere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *