Care este prețul siguranței tale?

Prețul siguranței tale, concept-cheie

În general, majoritatea românilor iau decizia achiziționării bunurilor și serviciilor pe baza unui singur criteriu principal, și anume prețul. Toate celelalte criterii sunt secundare, iar importanța lor este constant trecută prin filtrul mai gros sau mai subțire al bugetului. La urma urmei, raționamentul este corect: fiecare dintre noi cumpără acele produse pe care și le permite din punct de vedere financiar. Dar totuși rămâne întrebarea – care este prețul siguranței tale?

Deși în ultimii ani ponderea produselor și serviciilor de calitate medie și ridicată din totalul vânzărilor crește constant, în general, atunci când vorbim despre consumul de servicii invizibile, românii aleg mereu varianta cea mai ieftină. Motivele din spatele acestor alegeri țin nu neapărat de situația materială a beneficiarului, cât mai ales de situația sa socială.

Trebuie să recunoaștem că un selfie însoțit de check-in-ul aferent într-un club de fițe valorează infinit mai mult pentru oricare dintre noi decât un selfie cu instalatorul transpirat venit să remedieze o problemă sau pentru o verificare periodică obligatorie. Și în mod clar, nu vei primi niciodată complimente de la musafiri despre calitatea lucrării la instalația ta de gaze sau despre modul de întreținere a detectorului tău de gaze.

Complexitatea lucrărilor la instalațiile de gaze

De ceva vreme, în articolele publicate pe site-ul nostru, vă arătăm cât de complexă este o lucrare la instalația de gaze și ce aspecte trebuie să urmăriți voi, ca beneficiari ai lucrării. Nu știm cât de eficientă este încercarea noastră de educare a consumatorului de gaze naturale, dar sperăm că pe viitor, criteriile de siguranță în alegerea furnizorului de servicii la instalația de gaze să aibă întâietate în fața prețului lucrării. Evident, asta nu înseamnă că trebuie să cheltuiți o avere de fiecare dată când aveți nevoie de o intervenție la instalația de gaze naturale. Sfatul nostru este să urmăriți mereu raportul calitate-preț și, cu bagajul de cunoștințe acumulat în urma lecturării materialelor noastre, suntem convinși că veți lua decizia cea mai bună de fiecare dată.

De 10 ani, echipa noastră vă stă la dispoziție și este gata să vă ofere servicii de calitate la prețuri corecte și în timpi de execuție optimi. Probabil consumatorii români de gaze naturale nu sunt încă educați suficient astfel încât să aleagă mereu cea mai bună opțiune, dar clienții Energoinstal nu sunt consumatori obișnuiți. Ei știu și că în această perioadă am pus la punct o procedură prin care să asigurăm atât distanțarea socială recomandată de autorități, cât și siguranța și protecția clienților și a echipelor ce execută lucrări pe teren.