4 motive să amâni verificarea instalației de gaze (și unul foarte bun pentru care să nu o faci)

Categorie:

Probabil cel mai dezbătut subiect de discuție al zilelor noastre: viața e aglomerată, toți suntem ocupați tot timpul. 

Este clar că timpul a devenit cel mai prețios bun al nostru, iar între muncă, programări în toate părțile și momentele de respiro de vineri după-masa, tindem să amânăm orice pare să nu fie urgent. Așa că, de ce să nu amâni și verificarea instalației de gaze?

Și ca să vezi cât de bine stăm la capitolul imaginație, ne-am gândit să îți dăm chiar noi câteva motive “bune” pentru care să amâni verificarea instalației de gaze. E ca și cum un polițist ți-ar spune ce legi să încalci, sau un preot ți-ar sugera ce păcate să faci azi. 

Spoiler: după ce ne jucăm puțin cu ideile, îți spunem și cel mai serios motiv pentru care să NU o faci. 

 

Pretexte creative

În primul rând, dacă nu ești foarte în temă cu subiectul și vrei să vezi exact ce anume prespune verificarea și de ce este atât de importantă, te invităm să lecturezi rapid acest articol

Apoi, imaginează-ți asta: primești notificare că se apropie termenul pentru verificarea instalației de gaze. Ce moment prost, fix acum când:

 

1. Plec în concediu

Ai biletele deja rezervate de luni de zile. Ultimul lucru pe care vrei să-l faci înainte de plecare este să programezi o verificare a instalației de gaze. La urma urmei, dacă ești plecat, nu poți folosi gazul oricum, nu? Calcul simplu, rămâne “pe când te întorci”. 

2. E vineri după-masa

Vinerea după ora 16:00 intră în categoria „momente sacre”. Cine se mai ocupă de verificări de gaze fix atunci? În plus, cine îți răspunde vinerea? Nu-i nimic urgent, gazul va fi acolo și luni.

3. Sunt prins/ă cu munca

Între ședințe, task-uri și alte activități, cine mai are timp să stea acasă și să aștepte tehnicianul? I-ai promis Andreei că mergi la ziua ei, mai trebuie să o duci pe asta mică la dansuri și te-ai oferit și să faci cumpărăturile pentru cină. Fix de verificarea instalației de gaze îți arde.

4. Vin sărbătorile

Perioada sărbătorilor vine cu bucurii, dar și cu o mulțime de treburi de rezolvat. Cadouri, rețete, unde o cazezi pe mătușa din Germania, când începi maratonul de “Singur acasă”? Verificarea instalației pare că nu își are locul în acest haos festiv. Nu are cum să ți se întâmple ceva fix acum. 

 

Cel care le învinge pe toate

Săptămânile trec, lunile se adună… și într-o bună zi rămâi fără gaz fix când ți-ai programat o seară de neuitat cu prietenii. Sau o cină de Crăciun. Sau când afară sunt -10 grade și caloriferele sunt sloi.

Așa că, din partea noastră, un reminder prietenesc: fă-ți verificarea la timp, ca să eviți astfel de surprize neplăcute.

Așa cum te-am sfătuit și în articolul despre miturile siguranței și în ghidul nostru pentru folosirea în siguranță a aparatelor de gaz, nu lăsa lucrurile importante pe ultimul moment. Problema e că atunci când te lovește o urgență legată de gaz, nu mai ai pe cine să dai vina.

 

Și-mi ții morală, cum să fiu la…acasă?

Chiar dacă sacul cu scuze și pretexte este fără fund, credem că e suficient să rămâi o dată fără gaz, ca să îți dai seama cât de neplăcut și complicat este. 

Apelează la Energoinstal și programează-ți verificarea din timp. Nu lăsa lucrurile importante pe ultima sută de metri, pentru că atunci când vine vorba de siguranță, fiecare moment contează.

 

De ce noi?

Nu ne place să ne lăudăm singuri, de aceea preferăm să lăsăm faptele să vorbească. Clienții noștri, recenziile și anii de experiență în domeniu ne recomandă. Din gurile (și tastaturile) lor am adunat următoarele:

O echipă de ingineri pe care e o plăcere să-i primești acasă
Nu doar că îți vor verifica instalația de gaze, dar îți vor oferi sfaturi utile despre întreținere și siguranță. Avem peste 600 de recenzii pozitive care atestă asta, dintre care câteva chiar aici.

Servicii complete fără bătăi de cap
Întocmim documentația, te programăm rapid, facem verificarea și rezolvăm orice neconformitate necesară. Soluții complete pentru probleme complexe.

Zero costuri ascunse
Te anunțăm din timp ce și cât urmează să plătești. Spre deosebire de Andreea Marin, noi nu îți facem “surprize surprize”. 

Comunitatea Energoinstal
Îți trimitem remindere când urmează să expire verificarea și îți oferim instrucțiuni clare la fața locului despre cum să-ți întreții instalația de gaze. Și pentru multe alte informații, asigură-te că ne urmărești pagina de Facebook și cea de Instagram

 

Gazul la control

Deși sună a început de banc, aceasta nu este o glumă. Este un reminder prietenesc să nu lași verificarea pe ultima sută de metri. Cu echipa noastră de tehnicieni autorizați și profesioniști, Energoinstal îți oferă siguranță la un click  sau telefon distanță. 

Apelează la noi cu încredere și lasă-te pe mâini bune. Solicită o ofertă și asigură-te că instalația ta este în perfectă stare de funcționare.

La Energoinstal, oferim servicii specializate de verificare și revizie a instalației de gaze din 2010. Ne recomandă cele peste 600 de recenzii pozitive de pe Google și o echipă de peste 40 de profesioniști acreditați ANRE și ISCIR, care pun calitatea și siguranța ta pe primul loc. Apelează la noi cu încredere și lasă-te pe mâini bune. Solicită o ofertă și asigură-te că instalația ta este în perfectă stare de funcționare.

Articole Recente