5 semne ca ai găsit firma autorizată ANRE pentru verificarea instalației de gaze pentru tine

Categorie:

Cauți o firmă acreditată ANRE pentru verificarea instalației de gaze. Ai nevoie de cineva local. De cineva care ajunge la timp și dă dovadă de profesionalism încă de la prima interacțiune. De cineva care prestează transparent, fără costuri ascunse. 

Acest cineva nu ar trebui sa fie atât de greu de găsit, nu?

Din nefericire, o mare parte a lucrărilor la nivelul instalației de gaze sunt în continuare efectuate de către personal necalificat. 

În acest articol, te ajutăm să afli care sunt criteriile de care trebuie să ții cont când alegi o firmă autorizată ANRE pentru verificarea instalației tale de gaze.

 

De ce este important să apelăm la operatori acreditați? 

Primul și cel mai important criteriu de selecție a unei firme pentru lucrări la nivelul instalației de gaze este acreditarea ANRE. Până și dacă primești o recomandare din partea unui prieten sau a familiei, acest criteriu este esențial. 

Dacă nu găsești firma pe site-ul ANRE, aceasta nu deține competențele necesare pentru a lucra la instalația ta de gaze.

Și care sunt consecințele apelării la un operator neacreditat? Ascult-o pe colega noastră Adina, explicând implicațiile în acest video scurt.

 

Care sunt acreditările necesare?

Pentru a te asigura că ai luat decizia potrivită, este important să te asiguri că firma deține:

 

Cum te asiguri că o firmă este acreditată ANRE pentru verificarea instalației de gaze?

Ai găsit o firmă specializată de instalații de gaze în zona ta. Însă cum te asiguri că este acreditată să efectueze tipul de lucrare la instalația ta de gaze de care ai nevoie? 

Poți verifica foarte ușor aceste informații, chiar înainte ca tehnicienii să ajungă la tine acasă. Intră pe site-ul ANRE și caută numele firmei. Site-ul îți pune la dispoziție toate informațiile necesare.

Nu ai reușit să verifici aceste informații din timp? Fii fără grijă. 

Toți tehnicienii acreditați ANRE dețin legitimații personalizate de responsabili tehnici cu execuția tipurilor de lucrări pe care le pot efectua la instalația de gaze. Roagă-i să îți prezinte aceste legitimații când ajung la tine acasă.

Dacă ești interesat de sfaturi despre cum să alegi cea mai bună firmă acreditată ANRE pentru verificarea instalației de gaze, ne poți urmări atât pe Facebook cât și pe Instagram, unde postăm frecvent și în detaliu toate informațiile relevante. 

 

Cât costă verificarea instalației de gaze?

În funcție de anumite lucruri, precum complexitatea lucrării sau tipul clientului, costul variază. Pentru lucrările mai complexe, care în mod normal necesită mai multe resurse și timp, costul va fi mai ridicat.

În funcție de tipul clientului, la Energoinstal, avem următoarele costuri: pentru asociațiile de proprietari tariful este de 46 RON/apartament, iar pentru persoanele fizice serviciul este 249 RON.  

Pentru a avea o imagine detaliată a costurilor, îți recomandăm să ceri o ofertă personalizată. Contactează-ne și noi îți vom oferi toate informațiile necesare. 

 

5 pași pentru a găsi firma acreditată ANRE pentru verificarea instalației de gaze, potrivită pentru tine

Fă o căutare pe Google pentru firmele specializate din zona ta și asigură-te că firma are o prezență online solidă și recenzii pozitive.

Ține minte – este important nu doar ca firma să fie autorizată ANRE, dar și să dețină certificările necesare pentru a efectua tipul de lucrare la instalația de gaze pentru care ai solicitat serviciul. 

Pe listarea de Google a operatorului, poți urmări opiniile și recenziile clienților anteriori pentru o perspectivă realistă asupra calității serviciilor oferite.

O firmă cu vechime în această activitate s-a confruntat cu o multitudine de provocări specifice și astfel, și-a îmbuntătățit atât procedurile de lucru, cât și abilitățile tehnice.

Asigură-te că firma are proceduri de lucru bine stabilite și transparente. Întreabă despre pașii implicați în verificarea instalației de gaze și asigură-te că primești un raport detaliat la finalul serviciului. 

 

Siguranța ta și a familiei tale pe primul loc

O firmă acreditată ANRE pentru verificarea instalației de gaze va fi mereu sursa ta principală de informare când vine vorba de respectarea normelor legale și siguranța ta și a celor din jur. Urmează pașii descriși în articol, și asigură-te că găsești atât un operator acreditat, cât și un partener de cursă lungă. 

 

La Energoinstal, oferim servicii specializate de verificare și revizie a instalației de gaze de peste 14 ani. Avem o echipă de peste 40 de tehnicieni acreditați care lucrează la cele mai înalte standarde. Acest lucru este confirmat de cele peste 600 de recenzii pozitive de pe Google. 

Solicită acum o ofertă personalizată și asigură-te că instalația ta este în perfectă stare de funcționare.

La Energoinstal, oferim servicii specializate de verificare și revizie a instalației de gaze din 2010. Ne recomandă cele peste 600 de recenzii pozitive de pe Google și o echipă de peste 40 de profesioniști acreditați ANRE și ISCIR, care pun calitatea și siguranța ta pe primul loc. Apelează la noi cu încredere și lasă-te pe mâini bune. Solicită o ofertă și asigură-te că instalația ta este în perfectă stare de funcționare.

Articole Recente