Montare senzor gaze fara spargerea peretilor

Montare senzor gaze fara spargerea peretilor: Firma noastra va propune un sistem modern si inovativ pentru instalarea detectorului de gaze naturale (obligatoriu in apartamentele cu geam termopan) – detectorul de gaze wireless.

Avantajele detectorului de gaze wireless

  • Montare senzor gaze fara spargerea peretilor Evitati strapungerea planseelor de pe casa scarii pentru cablul electric;
  • Montare senzor gaze fara spargerea peretilor Evitati spargerea peretelui de pe casa scarii catre apartament pana in bucatarie pentru conectarea senzorului de gaze traditional;
  • Montare senzor gaze fara spargerea peretilor Evitati costul cu obtinerea avizului MLPAT pentru spargerea planseelor;
  • Montare senzor gaze fara spargerea peretilorInstalarea se realizeaza intr-un timp scurt, fara deranj in apartament si fara praful provenit de la spargerea peretilor pana in bucatarie.

Cum functioneaza detectorului de gaze wireless?

  • Montare senzor gaze fara spargerea peretilor In bucatarie (sau in camerele unde sunt prezente aparate consumatoare de gaze naturale) se monteaza un senzor wireless prin racordarea la o priza 220V si pozarea pe perete, fara sa fie nevoie de sparturi in pereti.
  • Montare senzor gaze fara spargerea peretilor Pe casa scarii se monteaza se monteaza un receiver care primeste semnalul de la detectorul montat in apartament – acest receiver poate sa primeasca semnalul de alarma de la un numar maxim de 12 apartamente. Receiverul trebuie alimentat la o sursa de curent 220V permanenta.
  • Montare senzor gaze fara spargerea peretilor Pe instalatia de gaze, se monteaza o electrovalva.
  • Montare senzor gaze fara spargerea peretilor In momentul in care se detecteaza pierderi de gaze in apartament, senzorul emite un semnal catre receiver care il capteaza si apoi transmite un impuls catre electrovalva iar aceasta face sistarea furnizarii cu gaze.

Garantie si intretinere

Detectorul de gaze wireless propus de firma Energoinstal are o garantie de 2 ani si o durata de viata de 15 ani. Durata de viata a senzorului care capteaza gazul metan este de 5 ani, dar dupa aceasta perioada se inlocuieste numai senzorul intern, astfel costurile de intretinere pe termen lung sunt foarte mici.

Electrovalva are garantie 2 ani si o durata de viata de 5 ani.

 

Montare senzor gaze fara spargerea peretilor

Mai multe detalii si preturi gasiti in sectiunea Senzori si Detectoare Gaze